CALLSENTER RETAIL

Vi når ut över hela Sverige

Footprint tillhandahåller försäljningstjänster via telefon till livsmedelshandeln, KBS och HoReCa . Vi säkerställer distribution och säljer in kampanjer effektivt. Vårt team består av resultatorienterade säljare med konkret expertis inom detaljhandeln.

Footprints Retail Team

Säkerställer sortiment och kampanjer

Vi bygger och underhåller distributionen på ett obligatoriskt och ett frivilligt sortiment, vilket säkerställer rätt volym av kedjeaktiviteter. I säljsamtalet ökar vi butikens kunskap om leverantör, produkter, planogram, priser och aktiviteter. Dessutom bidrar vi till framgångsrika lanseringar genom att sälja in och säkra återköp på nyheter.

Motiverade experter

Våra försäljningskonsulter har erfarenhet från livsmedelshandeln och får fördjupad utbildning i kategorier och produkter. Varje konsult måste visa en inre motivation att bygga kompetens inom försäljning i livsmedelshandeln och för att nå framgång. Alla våra säljare arbetar med fast lön för att säkerställa kvalitet i försäljningen till butiken.

Sparringpartner med räckvidd

Med vår erfarna bakgrund från livsmedelshandeln och vårt kontinuerliga fokus på att utveckla kategoriexpertis är vi en gedigen sparringpartner i kategori för butik. Vi når ALLA butiker i Sverige på kort tid med kvalitetssamtal som ger direkta resultat. Vi utför gärna specialuppdrag med olika fokusområden; datumvaror, säsong, sjukdom eller semester.

Bra miljö för framgång

Att rekrytera rätt profiler som kan kombinera metodik och försäljningstekniker med solida kategoriinsikter är det vinnande receptet för Footprint. Med fokus på tydliga mål för varje kund, prestationsmätning, sparring och coachning säkerställer vi att varje konsult tar ansvar för aktuella kunder och uppdrag. Försäljningstekniker + kategoriexpertis = FRAMGÅNG!

Våre samarbeidspartnere

Scroll to Top